Actualități

VIDEO // La pas prin România Mare. Marșul Centenar ajunge în Târgoviște

Marșul Centenar, ziua 4 etapa 5

Unionistii capată o experiența inedită prin participarea în Marșul Centenar. Promotorii unirii au șansa de a descoperi la pas locurile semnificative pentru Marea Unire și Primul Război Mondial. Marșul Centenar este însoțit de trei autocare oferite de autoritățile de la Iași care au menirea de a informa populația despre cei 100 de ani de la Marea Unire.

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 27 Iulie 2018

Zeci de kilometri parcurg zilnic participanții Marșului Centenar, iar vremea nu este un impediment în atingerea scopului pe care și l-au propus. Primirea călduroasă a autorităților locale îi încurajează să meargă mai departe.

Pe lângă experiența inedită pe care o oferă participarea în Marșul Centenar, unioniștii au șansa de a descoperi la pas locurile semnificative pentru Marea Unire și Primul Război Mondial.

Marșul Centenar este însoțit de trei autocare oferite de autoritățile de la Iași. Personalizate în culorile tricolorului, acestea asigură o bună funcționare a Marșului Centenarului și au menirea de a informa populația despre cei 100 de ani de la Marea Unire.

Participanții mai au de parcurs 6 etape din cele 11. Doritorii se pot alătura marșului prin accesarea site-ului unire2018.ro.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top