10TV

VIDEO // Vacanţe şi speranţe, la ordinea de zi a lui Dodon. Unde se va odihni Igor de Sadova

Președintele Igor Dodon și-a plănuit încă o vacanță în Grecia

Igor Dodon spune că va primi din Rusia 100 de tractoare și va da câte unul la fiecare primărie. Acum explicați logica: 100 de tractoare la peste 800 de primării și totuși fiecare va avea unul?Petrecerile, întâlnirile în Federația Rusă și multă odihnă stau la ordinea de zi a Președintelui Igor Dodon. Oficialul urmează să aibă o vacanță în Grecia și printre altele un posibil ajutor din partea Federației Ruse. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate.

Publicată de 10tv.md pe Sâmbătă, 28 Iulie 2018

Petrecerile, Întâlnirile în Federația Rusă și multă odihnă stau la ordinea de zi a Președintelui Igor Dodon. Oficialul urmează să aibă o vacanță în Grecia și printre altele un posibil ajutor din partea Federației Ruse. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate.

Întâlniri cu oficialii ruși și multă odihnă. Președintele Igor Dodon și-a planificat încă o vacanță în acest an. Tradițional, Președintele se va odihni în Grecia, alături de fiii săi. În cadrul unei emisiuni televizate, Igor Dodon, a anunțat că în premieră, se va ridica în vârful muntelui Athos.

Printre altele, Igor Dodon speră să continue colaborarea dintre Republica Moldova și Federația Rusă. În toamnă, acesta se așteaptă la o posibilă donație de 100 de tractoare pentru primăriile din Republicii Moldova, din partea Federației Ruse.

Totodată, după reîntoarcerea lui Igor de Sadova în Republica Moldova, Partidul Socialiștilor planifică proteste masive. Socialiștii vor insista să facă alegeri parlamentare anticipate, conștienți fiind de faptul că oricum nu pot decide nimic.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top