Actualități

VIDEO // Compania aeriană Air Moldova se vinde. Este scoasă la licitație cu 48 milioane de lei

„Air Moldova”, scoasă la licitație

De astăzi „Air Moldova” este scos la vânzare. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este până la 4 septembrie 2018. Potenţialii cumpărători pot lua cunoştinţă de materialele din dosarele bunurilor expuse la vânzare în incinta Agenţiei Proprietăţii Publice.

Publicată de 10tv.md pe Sâmbătă, 28 Iulie 2018

Începând cu data de 27 iulie este dat startul unei noi runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat. Anunțul a fost făcut de Agenţia Proprietății Publice

Compania Aeriană ”Air Moldova” se află printre cele 12 întreprinderi de stat, care fac parte din concursul comercial de privatizare. Acest fapt reiesi din necesitatea atragerii capitalului privat pentru modernizarea flotei aeriene, îmbunătățirea calității serviciilor prestate și extinderea gamei de servicii. Compania aeriană va fi scoasă la licitație, începând cu prețul de 48 de milioane de lei.

În conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2018, în rezultatul privatizării, cumpărătorii achită impozitul privat în mărime de 1% de la valoarea fiecărei tranzacții.

În perioada expunerii, potenţialii cumpărători pot lua cunoştinţă de materialele din dosarele bunurilor expuse la vânzare în incinta Agenţiei Proprietăţii Publice.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top