10TV

VIDEO // Marșul Centenar a dat start etapei a șasea. Unioniștii au ajuns în județul Prahova

Marșul Centenar a dat start celei de-a șasea etape. Unioniștii au ajuns în județul Prahova

Start etapei a șasea a marșului centenar! Unioniștii au pornit încrezători din nou la drum, din Târgoviște, iar pe 3 august vor finaliza etapa la mănăstirea Suzana. Buna desfășurare a traseului este susținută de autoritățile din localitățile traversate de participanți.https://10tv.md/2018/07/30/video-marsul-centenar-a-dat-start-etapei-a-sasea-unionistii-au-ajuns-in-judetul-prahova/

Publicată de 10tv.md pe Luni, 30 Iulie 2018

Start etapei a șasea a marșului centenar! Unioniștii au pornit încrezători din nou la drum, din Târgoviște, iar pe 3 august vor finaliza etapa la mănăstirea Suzana. Buna desfășurare a traseului este susținută de autoritățile din localitățile traversate de participanți.

Marșul Centenar a pornit la drum în cea de-a șasea etapă. Participanții au pornit din Târgoviște, ieri 29 iulie, și vor finaliza etapa pe 3 august la Mănăstirea Suzana. Astăzi, Marșul Centenar a intrat în Prahova. Aici unioniștii au fost întâlniți de susținători veritabili ai idealului național și de vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfârloagă. Autoritățile locale vor susține buna desfășurare a traseului marșului pe toată perioada traversării județului.

Marșul Centenarului începe din Alba-Iulia, Cetatea-simbol, la 1 iulie, iar destinația finală va fi Chișinăul, la 1 septembrie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top