10TV

VIDEO / Stataliștii din R. Moldova atacă România. ‘Urmașii lui Ștefan’: acțiunile sunt ilegale

Stataliștii din R. Moldova atacă România

Organizațiile stataliste și pro-ruse din Republica Moldova continuă să atace mișcarea unionistă. După ce inițiativa de modificare a Constituției, demarată de unioniști, a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ al României, „Urmașii lui Ștefan” au venit cu replici tăioase asupra României.https://10tv.md/2018/07/30/video-statalistii-din-r-moldova-ataca-romania-urmasii-lui-stefan-actiunile-sunt-ilegale/

Publicată de 10tv.md pe Luni, 30 Iulie 2018

Organizațiile stataliste și pro-ruse din Republica Moldova continuă să atace mișcarea unionistă. După ce inițiativa de modificare a Constituției, demarată de unioniști, a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ al României, „Urmașii lui Ștefan” au venit cu replici tăioase asupra României.

Atac asupra unioniștilor. După ce inițiativa de modificare a Constituției, demarată de unioniști, a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ al României, mișcarea de Tineret „Urmașii lui Ștefan” și Mișcarea Națională „Voievod” au venit cu replici tăioase asupra acestei decizii și asupra României. Poziția organizațiilor stataliste și pro-ruse din Republica Moldova califică acțiunile unioniștilor ca fiind ilegale.

Expunerea juriștilor români, vizavi de acest subiect, nu s-a lăsat mult așteptată.

Totodată, avacatul Alexandru Strâmbeanu și-a manifestat și nedumerirea față de activitatea acestor două organizații suspicioase.

Acesta nu este primul atac al organizațiilor stataliste asupra unioniștilor. Încă de la fondare aceștia au dat de înțeles că au un statut anti-unionist.

1 Comment

1 Comment

  1. Aculina

    30 iulie 2018 at 21:34

    Urmasii lui Stalin, socialistii lui Dodon

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top