10TV

VIDEO // Un nou atac PSRM-ist! Socialiștii periclitează evenimentul unionist din 1 septembrie

Un nou atac PSRM-ist! Socialiștii periclitează evenimentul unionist din 1 septembrie

Socialiștii periclitează evenimentul unionist din 1 septembrie. Membrii PSRM spun că au rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru perioada 1 Septembrie - 31 Decembrie în fiecare zi de la ora 08:00 la 23:00. Socialiștii nu știu exact ce vor organiza, dar sunt siguri că vor fi prezenți peste 20 de mii de oameni. În cadrul ședinței de pe 30 iulie, desfășurată la primăria Chișinău, socialiștii au venit cu afirmați că aceștia ar fi depus încă din 2015 o declarație prealabilă, însă nu sunt încă deciși ce anume vor organiza.https://10tv.md/2018/07/31/video-un-nou-atac-psrm-ist-socialistii-pericliteaza-evenimentul-unionist-din-1-septembrie/

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 31 iulie 2018

Organizarea evenimentului unionist de pe 1 septembrie, din Piața Marii Adunări Naționale, nu se lasă fără impedimente. În cadrul ședinței de pe 30 iulie, desfășurată la primăria Chișinău, socialiștii au venit cu afirmați că aceștia ar fi depus încă din 2015 o declarație prealabilă, însă nu sunt încă deciși ce anume vor organiza.

La data de 30 iulie, la Primăria municipiului Chișinău, a avut loc prima ședință cu reprezentanții primăriei, poliției municipale și a reprezentanților partidului socialist, unde s-a discutat despre organizarea evenimentului unionist de pe 1 septembrie din Piața Marii Adunări Naționale, organizat de Alianța pentru Centenar. Și de această dată socialiștii vor să stopeze manifestația. Aceștia afirmă că au depus o cerere din anul 2015, unde solicită întreaga piață din 1 septembrie până pe 31 decembrie, zilnic, de la 08:00 la 23:00, unde vor fi prezenți 20 de mii de oameni. Cu toate acestea, socialiștii încă nu sunt deciși ce anume vor să organizeze în piață pe 1 septembrie.

Și poliția capitalei a invocat cateva exemple de evenimente care ar putea avea loc în acea zi, numai pentru a nu permite unioniștilor să desfășoare manifestația planificată.

Președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, a confirmat faptul că la momentul depunerii cererii unioniștilor nu era o altă solicitare de manifestație publică pe data de 1 septembrie, iar dreptul la libertatea întrunirilor ar trebui sa fie respectat.

sincron 3

Unioniștii își asumă organizarea pașnică a Marii Adunări Centenare din prima zi din această toamnă, iar pe 1 septembrie toți cei care împărtășesc cauza reîntregirii sunt așteptați la Chișinău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top