10TV

VIDEO // Unioniștii fac apel! Marșul Centenar te așteaptă să scrii istorie în această vară

Marșul Centenar te așteaptă! Scrie și tu istorie în această vară

Cei care încă nu și-au planificat vacanța pentru ultima lună din vara aceasta, au ocazia să meargă într-o aventură nemaipomenită alături de oameni care scriu istorie. Marșul centenar a ajuns la jumate, iar participanții își continuă drumul încărcați cu multă energie datorită primirilor călduroase.https://10tv.md/2018/07/31/video-unionistii-fac-apel-marsul-centenar-te-asteapta-sa-scrii-istorie-in-aceasta-vara/

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 31 Iulie 2018

Cei care încă nu și-au planificat vacanța pentru ultima lună din vara aceasta, au ocazia să meargă într-o aventură nemaipomenită alături de oameni care scriu istorie. Marșul centenar a ajuns la jumate, iar participanții își continuă drumul încărcați cu multă energie datorită primirilor călduroase.

Unioniștii au parcurs jumătate din traseul celei de-a șasea etapă. Încărcați cu multă energie datorită primirii călduroase în Ploiești, participanții Marșului centenar au pornit din nou la drum, însoțiți de spiritul patriotic.

Participanții mai au de parcurs localitățile Izvoarele, Măgurele și Mănăstirea Suzana, acolo unde pe 3 august se va încheia etapa a șasea. Cei care încă nu și-au planificat vacanța pentru ultima lună din vara aceasta, au ocazia să meargă într-o aventură nemaipomenită alături de oameni care scriu istorie.

Înscrierea în Marșul centenar se poate face pe platforma unire2018.ro sau contactarea organizatorilor pe pagina de facebook Semnează pentru Basarabia e România.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top