10TVActualitățiBasarabia

Răileanu : Partidele politice pro-europene ar trebui să-și schimbe programul în iarnă

La alegerile parlamentare este posibilă o presiune și a unioniștilor asupra politicienilor. Partidele politice pro-europene ar trebui să-și schimbe programul, cum ar fi Republica Moldova spre integrarea în UE doar prin Unire. Majoritatea partidelor pro-europene ar trebui să fie unioniste pentru că majoritatea membrilor sunt unioniști. Declarațiile au fost făcute de către Gheorghe Răileanu, Primar de Cimișlia, în cadrul emisiunii Moldova Live.

Partidele care se declară pro-europene își pot modifica programul electoral prin acceptarea, că unica soluție de integrare a Republicii Moldova în UE, este prin unirea cu România, susține Gheorghe Răileanu, Primar de Cimișlia.

Partidele pro-europene ar trebui să declare deschis că sunt unioniste, pentru că mulți dintre membri poartă idealul Unirii. Politicienii de la Chișinău sunt obligați să vorbească deschis oamenilor despre viziunile lor, a declarat Primarul de Cimișlia.

În pragul alegerilor parlamentare, trei partide unioniste din Republica Moldova s-au declarat deschise să vină la masa de negocieri pentru o alianță unionistă în viitorul legislativ.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close