10TV

VIDEO // Marșul Centenar și-a încheiat cea de-a șaptea etapă. Flacăra Unirii, la Ojdula

Marșul Centena și-a încheiat cea de-a șaptea etapă. Flacăra Unirii a ajuns la Ojdula

Marșul Centenar este o acțiune care va intra în istorie! Astăzi, participanții au ajuns în Ojdula unde s-a finalizat cea de-a șaptea etapă. Urmează etapa a opta, cu un traseu cu locuri semnificative pentru Marea Unire, precum: Soveja, Mărăști sau Mărășești.https://10tv.md/2018/08/09/video-marsul-centenar-si-a-incheiat-cea-de-a-saptea-etapa-flacara-unirii-la-ojdula/

Publicată de 10tv.md pe Joi, 9 August 2018

Marșul Centenar este o acțiune care va intra în istorie! Astăzi, participanții au ajuns în Ojdula unde s-a finalizat cea de-a șaptea etapă. Urmează etapa a opta, cu un traseu cu locuri semnificative pentru Marea Unire, precum: Soveja, Mărăști sau Mărășești.

Etapa a șaptea a marșului centenar a ajuns la final! Munții Brețcu și munții Vrancei le-au fost strajă participanților pe parcursul acestei zile. Copii, tineri sau maturi, fac din Marșul Centenar o acțiune istorică marcantă.

După o zi de odihnă unioniștii vor porni din nou la drum, în cea de-a opta etapă.

Marșul Centenar va trece Prutul pe data de 26 august. Cei care vor să-i întâlnească pe participanți sunt bineveniți să se alăture acestui moment istoric și să meargă mai departe în marș până la Chișinău, acolo unde vor ajunge unioniștii pe 1 septembrie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top