10TV

VIDEO // OPINIE: R. Moldova – nivel de maturitate de 7 ani. Avem o societate primitivă

OPINIE: R. Moldova - nivel de maturitate de 7 ani

Deși am împlinit 27 de ani de independență, nivelul de maturitate politică a R. Moldova abia dacă a trecut peste 7 ani. Societatea extrem de primitivă în procesul său de evoluție, a transformat capitala într-o hidoșenie. Populația trebuie să înțeleagă că toată clasa politică este reflectarea în oglinda societății. Declarațiile au fost facute de președintele organizației teritoriale PAS-Chișinău, Vladimir Bolea, în cadrul emisiunii Moldova Live.https://10tv.md/2018/08/09/video-opinie-r-moldova-nivel-de-maturitate-de-7-ani-avem-o-societate-primitiva/

Publicată de 10tv.md pe Joi, 9 August 2018

Deși am împlinit 27 de ani de independență, nivelul de maturitate politică a R. Moldova abia dacă a trecut peste 7 ani. Societatea extrem de primitivă în procesul său de evoluție, a transformat capitala într-o hidoșenie. Populația trebuie să înțeleagă că toată clasa politică este reflectarea în oglinda societății. Declarațiile au fost facute de președintele organizației teritoriale PAS-Chișinău, Vladimir Bolea, în cadrul emisiunii Moldova Live.

Republica Moldova este un stat încă în proces de evoluție. Deși am împlinit 27 de ani de independență, vârsta mentală și nivelul de gândire, de maturitate politică abia dacă a trecut peste 7 ani, a declarat Vladimir Bolea, Președintele Organizației Teritoriale a PAS din Chișinău în cadrul emisiunii Moldova Live.

Capitala Republicii Moldova, satele acesteia, arată hidos comparativ cu anii ’90. Dintr-un oraș alb, cu bulevarde mari și parcuri, societatea infantilă, extrem de primitivă în procesul său de evoluție, a transformat-o într-o hidoșenie. Populația trebuie să înțeleagă că toată clasa politică este reflectarea în oglinda societății. Politicienii n-au sărit cu parașuta pe fotoliile lor de deputați și miniștri, noi suntem acei care i-am votat, susține Vladimir Bolea.

Republica Moldova de 27 de ani de independență, încă mai este într-o stare de eliberare, trezire și conștientizare națională.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top