10TV

VIDEO // Marșul Centenar dă start etapei a 8-a. Flacăra Unirii pășește în zona Moldovei

Marșul Centenar se pregătește de demararea celei de-a opta etape. Flacăra Unirii pășește mândră în zona Moldovei.

Participanții marșului centenar se pregătesc pentru cea de-a opta etapă. Aceasta va porni maine, 11 august din Ojdula și se va finaliza pe 15 în Tecuci. Doritorii se pot alătura oricând pe parcursul traseului.https://10tv.md/2018/08/10/video-marsul-centenar-da-start-etapei-a-8-a-flacara-unirii-paseste-in-zona-moldovei/

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 10 August 2018

 Participanții marșului centenar se pregătesc pentru cea de-a opta etapă. Aceasta va porni maine, 11 august din Ojdula și se va finaliza pe 15 în Tecuci. Doritorii se pot alătura oricând pe parcursul traseului.

Pregătirile pentru etapa a 8-a a marșului centenar sunt în toi. Participanți de toate vârstele pornesc astăzi spre Ojdula, acolo unde va începe etapa. Traseul etapei a 8-a va trece prin Parcul Natural Putna-Vrancea – Soveja – Mărăști – Mărășești și Tecuci.

Marșul Centenar va trece Prutul pe data de 26 august. Cei care vor să-i întâlnească pe participanți sunt bineveniți să se alăture acestui moment istoric și să meargă mai departe în marș până la Chișinău, acolo unde vor ajunge unioniștii pe 1 septembrie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top