10TV

VIDEO // Marșul Centenar, pe urmele eroilor Marii Uniri. Flacăra Unirii a ajuns la Mărăști

Marșul Centenar, pe urmele eroilor Marii Uniri

Marșul Centenar merge pe urmele eroilor Marii Uniri. Unioniștii au ajuns la Mausoleul din Mărăști și urmează să ajungă la Mărășești. Până la sfârșitul marșului unioniștii mai au de parcurs 3 etape.https://10tv.md/2018/08/14/video-marsul-centenar-pe-urmele-eroilor-marii-uniri-flacara-unirii-a-ajuns-la-marasti/

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 14 August 2018

Marșul Centenar merge pe urmele eroilor Marii Uniri. Unioniștii au ajuns la Mausoleul din Mărăști și urmează să ajungă la Mărășești. Până la sfârșitul marșului unioniștii mai au de parcurs 3 etape.

articipanții Marșului Centenar au ajuns la locul unde eroii Reîntregirii Neamului stau alături de comandanții lor în frunte cu Mareșalul Alexandru Averescu. Cu același ideal în inimi precum cel al înaintașilor, unioniștii au pășit pe platoul mausoleului de la Mărăști, iar #FlacăraUnirii a fost predată celor mai de seamă reprezentanțil din localitate.

Participanții marșului centenar mai au de parcurs 3 etape până la 1 septembrie. Doritorii se pot alătura marșului pe platforma unire2018.ro sau îl pot susține financiar, pe actiunea2012.ro/doneaza, pentru a putea duce la bun sfârșit această activitate și pentru a contribui la apropierea cât mai grabnică a celor 2 maluri de Prut.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top