Actualități

VIDEO // Prețuri mai IEFTINE pentru călătorii. Vezi cât de ieftin vei plăti până la Iași

Prețurile pentru călătoriile cu trenul la Iași, se ieftinesc

Prețuri de vară pentru călătoriile la Iași. Din 24 august, cei care optează pentru o călătorie cu trenul în orașul celor trei Uniri, vor scoate din buzunar mai puțini bani pentru bilet. Cu doar 90 de lei puteți vizita unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Și asta nu e tot! Trenul Chișinău-Iași va circula în această perioadă de trei ori pe săptămână, în loc de două cum a fost până acum.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 14 August 2018

Dacă-ți planifici vacanța în unul dintre cele mai frumoase orașe din România, atunci Calea Ferată din Moldova îți vine în ajutor! Tichetul pentru clasa a treia de confort va costa doar 90 de lei, cu 42 de lei mai puțin decât până acum. De reduceri se vor putea bucura și pasagerii care vor alege clasa a doua, care vor plăti 100 de lei, în loc de 148. Cei care-și vor dori o călătorie în clasa de confort sporit vor achita doar 130 de lei. Pe cursa Chișinău – Socola (Iași) circulă o garnitură modernizată, dotată cu aer condiționat și wi-fi gratuit.

Și asta nu e tot! Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunță că trenul de pe această cursă va circula de trei ori pe săptămână, în loc de două cum a fost până acum. Astfel, pasagerii vor putea ajunge la Iași și retur, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Garnitura va porni din Gara Chișinău la ora 06:16 și va ajunge în stația Socola la ora 10:15. Returul se va face la ora 17:42, cu sosire la 21:36. Mai mult, și timpul de călătorie a fost redus cu 20 minute. De asemenea, trenul de pe această cursă va circula, suplimentar, pe data de 27 august.

Acum puteți cumpăra bilete și online, accesând site-ul cfm.md, la rubrica „Bilet online”.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top