10TV

VIDEO// Compania Smith&Smith recrutează tinerii care vor să-și dezvolte potențialul în România

Compania Smith&Smith recrutează tinerii care vor să-și dezvolte potențialul în România

Compania Smith&Smith recrutează! Tinerii care vor să-și dezvolte potențialul în România, să primească un salariu la nivelul Uniunii Europene și care au studii în economie și IT, sunt așteptați peste Prut,în capitala țării. Condiițiile sunt simple: deschidere către nou, studii superioare finalizate și posesia cetățeniei românești.

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 15 August 2018

Compania Smith&Smith recrutează! Tinerii care vor să-și dezvolte potențialul în România, să primească un salariu la nivelul Uniunii Europene și care au studii în economie și IT, sunt așteptați peste Prut,în capitala țării. Condițiile sunt simple: deschidere către nou, studii superioare finalizate și posesia cetățeniei românești.

Moldovenii care au cetățenia Română au liber să lucreze la companii importante din Uniunea Europeană.
Compania financiară Smith&Smith caută economiști și specialiști în IT pentru sediul central din București. Ce interesați pot trimite email la:
claims@smith-smith.ro sau se pot apela numărul de telefon +40 751 12 88 20.

Smith&Smith este una din cele mai importante companii de transfer de bani utilizată de moldoveni pentru a trimite bani din Uniunea Europeană, inclusiv din România, în Republica Moldova. Zeci de mii de moldoveni apelează cu încredere la serviciile companiei iar cei interesați să se alăture unei echipe profesioniste nu trebuie decât să trimită un email.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top