Actualități

VIDEO // Pensiile din R. Moldova cresc doar pe hârtii. Oamenii trăiesc din economii mici

Pensiile din Republica Moldova cresc doar pe hârtiile guvernanților

Pensiile din Republica Moldova cresc doar pe hârtiile guvernanților, iar oamenii sunt nevoiți să trăiască în sărăcie. Cetățenii statului spun că reușesc să supraviețuiască datorită copiilor care îi ajută cu bani, dar și prin micile economii făcute de ei.

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 15 August 2018

Pavel Filip se laudă cu majorarea pensiilor și a publicat, pe pagina sa personală de facebook, scrisoarea unei femei care îi mulţumeşte de noua reformă. Oamenii însă, continuă să-și arate dezamăgirea față de conducere.

Cetățenii din Republica Moldova sunt nevoiți să îndure condițiile inumane create de stat și să accepte pensiile mici pe care le au, pe când în România, pensiile sunt mult mai mari, iar oamenii își pot permite o viață decentă.

Cetățenii Republicii Moldova sunt indignați de atitudinea celor de la guvernare care nu reușesc să îmbunătățească viața oamenilor prin șirul de reforme adoptate.

Amintim că, persoanele care s-au pensionat în perioada 2012 – 2013 primesc pensii valorizate din aprilie curent, iar Guvernul promite să majoreze, începând cu 1 octombrie curent, și alocaţiile pentru limita de vârstă a persoanelor care au ieşit la pensie în perioada 2014 – 31 martie 2017.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top