10TV

VIDEO // VOX: Dodon profită de cetățenii statului. Organizează vacanțe pentru sufletul lui rus

VOX: Dodon profită de cetățenii statului

Dodon face abuz de putere și profită de bani cetățenilor care îi aduc în visteria statului. Oamenii sunt tot mai indignați de atitudinea și inactivitatea șefului de la Condrița din ultimele luni. Cetățenii critică deciziile lui Dodon, printre care și cea cu privire la amnistia fiscală și legalizarea capitalurilor, dar și călătoriile de lux pe care și le organizează pentru sufletul său de rus.https://10tv.md/2018/08/15/video-vox-dodon-profita-de-cetatenii-statului-organizeaza-vacante-pentru-sufletul-lui-rus/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 15 august 2018

Dodon face abuz de putere și profită de bani cetățenilor care îi aduc în visteria statului. Oamenii sunt tot mai indignați de atitudinea și inactivitatea șefului de la Condrița din ultimele luni. Cetățenii critică deciziile lui Dodon, printre care și cea cu privire la amnistia fiscală și legalizarea capitalurilor, dar și călătoriile de lux pe care și le organizează pentru sufletul său de rus.

Igor Dodon își permite să plece în călătorii în loc să caute soluții pentru problemele cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova. Șeful de la Condrița își trăiește viața din plin și călătorește prin toate colțurile lumii, iar poporul îndură sărăcia și dezastrul politic din Republica Moldova.

Amintim că, Igor Dodon a plecat împreună cu 16 PSRM-iști într-un nou pelerinaj pe Muntele Athos pentru a se ruga pentru alegerile parlamentare. Șeful de la Condrița și-a luat cu el un fotograf personal, aparatul foto de 8000 de euro, dar și o dronă pentru a filma pas cu pas vacanța tradițională.

1 Comment

1 Comment

  1. Rustin

    15 august 2018 at 21:35

    S-a învățat de la Năstase să profite de cetățeni, aliat de la aliat se învață!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top