Actualități

”Centenar prin Înfrățiri” // Orașul Slănic Moldova se va înfrăți cu orașul Strășeni

Orașul Slănic Moldova din județul Bacău se va înfrăți cu orașul Strășeni

Frații în veci vor fi frați, iar acest lucru îl demonstrează primarii localităților Slănic Moldova, Strășeni și Dondușeni, care vor pe 24 august, în cadrul celei de-a II-a ediții a Festivalului „Tradiții și obiceiuri basarabene”, vor semna acorduri de înfrățire și își propun să realizeze mai multe proiecte comune ce vizează domeniile economice, culturale și educaționale.

Publicată de 10tv.md pe Joi, 16 August 2018

Orașul Slănic Moldova din județul Bacău se va înfrăți pe 24 august cu orașul Strășeni, dar și cu localitățile Baraboi, raionul Dondușeni, și Greblești, raionul Strășeni.

Prin intermediul înfrățirilor primarii localităților își propun să realizeze mai multe proiecte ce vizează domeniile economice, culturale și educaționale. Tot pe 24 august va avea loc un schimb de experiență între autoritățile publice locale din România și Republica Moldova și o dezbatere sub genericul „Dezvoltarea relațiilor economice și culturale între localitățile din Republica Moldova și cele din zona Slănicului”.

Evenimentul de pe 24 august, inițiat de Primăria Slănic Moldova și Asociația obștească ,,Suflet de artist”, este dedicat Centenarului Marii Uniri și are loc în cadrul celei de-a II-a ediții a Festivalului „Tradiții și obiceiuri basarabene”, care se desfășoară în perioada 17-26 august.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top