10TV

VIDEO // OPINIE: Parlamentul de la Chișinău are nevoie de unioniști. Acum consolidăm forțele

OPINIE: Parlamentul de la Chișinău are nevoie de unioniști

Viitorul Legislativ de la Chișinău trebuie să conțină o fracțiune politică românească. Republica Moldova are nevoie de un unic partid pro-român, la care să adere adevărații români, nu doar prin cetățenie, ci și prin valori. Declarațiile au fost făcute de către primarul satului Capaclia, raionul Taraclia, Alexei Busuioc, în cadrul emisiunii Moldova Live.https://10tv.md/2018/08/16/video-opinie-parlamentul-de-la-chisinau-are-nevoie-de-unionisti-acum-consolidam-fortele/

Publicată de 10tv.md pe Joi, 16 August 2018

Viitorul Legislativ de la Chișinău trebuie să conțină o fracțiune politică românească. Republica Moldova are nevoie de un unic partid pro-român, la care să adere adevărații români, nu doar prin cetățenie, ci și prin valori. Declarațiile au fost făcute de către primarul satului Capaclia, raionul Taraclia, Alexei Busuioc, în cadrul emisiunii Moldova Live.

În viitorul Parlament, trebuie să apară o fracțiune politică românească, în care să pătrundă români adevărați, măcar 51 la număr, care să voteze pentru Unire. Doar cu 20 de membri în Legislativ, astăzi, nu poți face unirea, a declarat Alexei Busuioc, primarul satului Capaclia.

Pro-românii ar trebui să creeze un singur și unic partid român la care să adere unioniștii, astfel vom putea scăpa de mulțimea de partide mici, susține Busuioc.

Unioniștii nu au avut niciodată reprezentanți în Parlament. Între partidele declarate pro-române și pro-europene se duc tratative pentru crearea unui bloc unionist în viitorul legislativ.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top