Actualități

VIDEO // ”Drumuri bune pentru Moldova” sau muncă necoordonată cu autoritățile locale

Primarii din R. Moldova se confruntă cu repartizarea proiectelor pe criterii politice

Primarii din R. Moldova se confruntă cu repartizarea pe criterii politice a proiectelor pentru localități. Un exemplu ar fi programul ”Drumuri bune pentru Moldova”, care în orașul Strășeni nu s-a coordonat cu autoritățile locale. Afirmațiile au fost făcute de primarul orașului Strășeni, Valentina Casian, în cadrul emisiunii Ora Primarului.

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 17 August 2018

În cadrul desfășurării anumitor proiecte în localități, primarii din R. Moldova se confruntă cu repartizarea pe criterii politice. Un exemplu ar fi programul ”Drumuri bune pentru Moldova”, în cadrul căruia se realizează o muncă necoordonată cu autoritățile locale. Declarațiile aparțin primarului orașului Strășeni, Valentina Casian, afirmate în cadrul emisiunii Ora Primarului.

Potrivit Valentinei Casian, Guvernul nu vrea să efectueze lucrările de reparație a drumurilor în localitate conform nevoilor cetățenilor. Resursele financiare se repartizează după criterii politice.

Programul „Drumuri bune pentru Moldova” presupune reparația periodică a drumurilor naționale, locale, comunale și străzi. Până acum rezultatele nu au fost printre cele mai bune, așa cum cetățenii și unele autorități locale au calificat lucrările ca fiind făcute de mântuială şi în grabă înainte de perioada electorală.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top