10TV

VIDEO // Marșul Centenar a dat start etapei a IX-a. Flacăra Unirii, mai aproape de Chișinău

Marșul Centenar a dat start etapei a IX-a

Astăzi, 17 august, a început cea de-a 9-a etapă a marșului Centenar, care va dura până pe 20 august în Vaslui. Susținerea celor pe care îi întâlnesc în cale le dă curaj să ducă flacăra unirii până la capăt.https://10tv.md/2018/08/17/video-marsul-centenar-a-dat-start-etapei-a-ix-a-flacara-unirii-mai-aproape-de-chisinau/

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 17 August 2018

Pe 17 august, a început cea de-a 9-a etapă a marșului Centenar, care va dura până pe 20 august în Vaslui. Susținerea celor pe care îi întâlnesc în cale le dă curaj să ducă flacăra unirii până la capăt.

Marșul Centenar a dat startul celei de-a noua etape. Aceasta presupune traseul Tecuci – Ghidigeni – Bârlad – Gara Roșiești și Vaslui acolo unde vor încheia etapa pe 20 august. Spiritul patriotic îi însoțește pe participanți iar susținerea celor pe care îi întâlnesc în cale le dă curaj să meargă mai departe.

Flacăra Unirii va trece Prutul pe 26 august, ora 19:00, la Ungheni. Unioniștii au nevoie în continuare de susținerea celor care simt românește și își doresc înfăptuirea idealului național, iar pentru aceasta sunt rugați să se alăture marșului sau să contribuie cu o donație accesând actiunea2012.ro.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top