10TVActualități

VIDEO // Viitoarele alegeri Parlamentare se lasă a fi cu probleme

Viitoarele alegeri Parlamentare se lasă a fi cu probleme. Partidul Democrat nu are strategii pentru următoarea perioadă, iar noul Parlament se va confrunta cu o nouă situație pentru a conduce statul. Declarațiile au fost făcute de către Vice-președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Ion Terguță, în cadrul emisiunii Moldova Live.

Partidul Democrat trage de timp pentru a-și reface imaginea, amânarea alegerilor parlamentare până pe 24 februarie 2019, a fost făcută pentru a câștiga câteva luni, timp în care să-și rezolve 2 probleme, a declarat Ion Terguță, Vice-președintele PLDM.

Cea mai mare problemă este funcționarea viitorului Parlament, pentru că vor vom avea deputați aleși din liste și deputați aleși în circumscripții uninominale, spune Ion Terguță.

Alegerile parlamentare din toamnă au fost amânate pentru data de 24 februarie 2019 și vor avea loc în baza sistemului mixt de vot.

Related Articles

One Comment

  1. Cei care stiu ca nu vor ajunge in parlament de pe acum incep a manipula pentru ca sa se victimiza. Alegerile sunt monitorizate de UE, asa ca tot ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close