10TV

VIDEO/ Ștafeta a fost predată! Președinția Ligii Aleșilor Locali Unioniști se mută la Ialoveni

Parcova a predat ștafeta! Președinția Aleșilor Locali Unioniști se mută la Ialoveni.

Președinția Aleșilor locali unioniști se mută în raionul Ialoveni. Primarul localității Parcova, Marcel Snegur a predat ștafeta edilului de Puhoi, Petru Frunze. Primarii din cadrul ligii își propun să coaguleze forțele la nivel local pentru Unirea României cu Republica Moldova.https://10tv.md/2018/08/20/video-stafeta-a-fost-predata-presedintia-ligii-alesilor-locali-unionisti-se-muta-la-ialoveni/

Publicată de 10tv.md pe Luni, 20 August 2018

Președinția Aleșilor locali unioniști se mută în raionul Ialoveni. Primarul localității Parcova, Marcel Snegur a predat ștafeta edilului de Puhoi, etru Frunze. Primarii din cadrul ligii își propun să coaguleze forțele la nivel local pentru Unirea României cu Republica Moldova.

Președinția Aleșilor locali Unioniști se mută la Puhoi, Ialoveni. Primarul comunei Parcova, raionul Edineț, Marcel Snegur i-a înmânat trofeul edilului de Puhoi, Petru Frunze pentru următoarea jumătatede an. Primarii care fac parte din Liga Aleșilor Locali Unioniști pledează pentru desfiinţarea hotarului de la Prut, pentru o mai mare implicare a Parlamentelor de la Bucureşti şi Chişinău şi a altor instituţii în pregătirea mult doritei reveniri a Moldovei Răsăritene la Patria Mamă.

La rândul lui, primarului localității Puhoi, raionul Ialoveni spune că a primit o sarcină dificilă pentru următoarea jumătate de an. Președenția Ligii Aleșilor Locali va aduce plus valoare localității pe care o reprezintă, prin proiectele care se vor implementa pentru cetățenii care simt cu adevărat românește.

Primarii care au votat Declarații de Unire au înființat la începutul lunii martie curent Liga Aleșilor Locali din Republica Moldova și România. În calitate de președinți au fost desemnați primarul de Iași, Mihai Chirica și primarul satului Parcova din raionul Edineț, Marcel Snegur. Din liga Aleșilor Locali Unioniști fac parte peste 100 de Primari de pe cele două maluri ale Prutului. În următoarele șase luni Președenția Ligii Aleșilor locali va fi deținută de primarul localității Puhoi, raionul Ialoveni, Petru Frunze.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top