Actualități

VIDEO // OPINIE: La 27 ani de independență, R. Moldova este ca un automobil fără volan

R. Moldova este ca un automobil fără volan

Republica Moldova este un automobil fără volan! Comparația a fost făcută de către Primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu la cei 27 de ani de independență ai statului. Edilul spune că, corupția, politizarea excesivă, lipsa de progrese în investigarea „​f​urtului miliardului”​ continuă să demoralizeze societatea. Singura soluție pentru Republica Moldova, spune primarul, este UNIREA cu România.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 21 August 2018

Republica Moldova este un automobil fără volan! Comparația a fost făcută de către Primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu la cei 27 de ani de independență ai statului. Edilul spune că, corupția, politizarea excesivă, lipsa de progrese în investigarea „​f​urtului miliardului”​ continuă să demoralizeze societatea, iar majoritatea cetățenilor nu mai cred că este posibil să se facă ordine în stat fără ajutor din afară. Singura soluție pentru Republica Moldova, spune primarul, este UNIREA cu România.

În cadrului unui interviu acordat pentru Radio Europa Liberă, primarul orașului Cimișlia a comparat Republica Moldova la cei 27 de ani de independență cu un mijloc de transport lipsit de volan.

Proclamarea independenței nu este totul. Acest act încă nu înseamnă independență, spune Gheorghe Răileanu, primarul orașului Cimișlia. Soluția și calea corectă pe care trebuie să o urmeze Republica Moldova este Unirea cu România.

Gheorghe Răileanu se află în cel de-al treilea mandat de primar al orașului Cimișlia. Este participant la războiul de la Nistru.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top