10TV

VIDEO // Ultima etapă pentru Marșul Centenar în România. Flacăra Unirii a ajuns la Vaslui

Ultima etapă pentru Marșul Centenar în România

O ultimă etapă pe malul drept al Prutului a început astăzi din Vaslui. Unioniștii vor parcurge localitățile Comuna Solești - Ciortești - Poieni și Iași, acolo unde vor ajunge participanții pe 24 august. După două zile petrecute în Iași, unde se vor desfășura conferințele congresului reîntregirii neamului, marșul va porni din nou la drum unde pe 26, la ora 19.00 vor traversa Prutul.https://10tv.md/2018/08/21/video-ultima-etapa-pentru-marsul-centenar-in-romania-flacara-unirii-a-ajuns-la-vaslui/

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 21 August 2018

O ultimă etapă pe malul drept al Prutului a început astăzi din Vaslui. Unioniștii vor parcurge localitățile Comuna Solești – Ciortești – Poieni și Iași, acolo unde vor ajunge participanții pe 24 august. După două zile petrecute în Iași, unde se vor desfășura conferințele congresului reîntregirii neamului, marșul va porni din nou la drum unde pe 26, la ora 19.00 vor traversa Prutul.

Marșul Centenar pornește în cea de-a zecea etapă. Aceasta se va desfășura pe traseul Vaslui – Comuna Solești – Ciortești – Poieni și Iași, acolo unde vor ajunge participanții pe 24 august. Este ultima etapă care se desfășoară pe malul drept al Prutului. Marșul este susținut de oameni veritabili ai mișcării unioniste.

Marșul Centenar va ajunge pe 1 septembrie la Chișinău, acolo unde va avea loc o manifestație grandioasă prin care cei care susțina cauza națională vor cere un răspuns din partea Guvernării R. Moldova în favoarea ReUnirii.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top