Actualități

VIDEO // Unirea este inevitabilă. Campania ”1 milion pentru Unire” a ajuns în Buzău

Campania de colectare a milionului de semnături în Buzău

Alianța pentru Centenar se află în proces de colectare a milionului de semnături. Membrii alianței și-au propus să organizeze comunități județene de inițiativă, prin care să mobilizeze toți românii. Astăzi, la ora 18, unioniștii și-au dat întâlnire în Piața Daciei din Buzău.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 21 August 2018

Alianța pentru Centenar se află în prim proces de colectare a milionului de semnături, pentru modificarea și adăugarea unui preambul în Constituția României, în vederea unirii României cu Republica Moldova. Membrii alianței și-au propus să organizeze comunități județene de inițiativă, prin care să mobilizeze toți românii. Astăzi, la ora 18, unioniștii și-au dat întâlnire în Piața Daciei din Buzău.

De două luni, România se află în proces de colectare al milionului de semnături pentru a adăuga un preambul în Constituția României cu privire la unirea celor două maluri de Prut.

Astăzi, voluntarii Alianței pentru Centenar s-au întrunit în Piața Daciei din Buzău pentru a discuta și rezolva problemele organizatorice întâlnite în județul Buzău în cadrul Campaniei “1 milion pentru Unire” și pentru a face cunoștință cu voluntarii care s-au înscris pentru a strânge semnături.

Campania de colectare „1 milion pentru Unire”, a început pe 1 mai 2018. Initiata de către Alianța pentru Centenar, aceasta are scopul de a adăuga un preambul în Constituția României, în vederea unirii cu Republica Moldova.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top