10TV

VIDEO // Înainte spre REUNIRE. Marșul Centenar traversează ultimele localități din România

Marșul Centenar traversează ultimele localități din România

Oboseala este tot mai prezentă în rândurile participanților Marșului Centenar, dar nu se lasă bătuți. Ultimele localități din dreapta Prutului sunt traversate în aceste zile de către unioniști. Pe 26 august, la podul Feroviar de la Ungheni, Marșul centenar va trece Prutul.https://10tv.md/2018/08/22/video-inainte-spre-reunire-marsul-centenar-traverseaza-ultimele-localitati-din-romania/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 22 August 2018

Oboseala este tot mai prezentă în rândurile participanților Marșului Centenar, dar nu se lasă bătuți. Ultimele localități din dreapta Prutului sunt traversate în aceste zile de către unioniști. Pe 26 august, la podul Feroviar de la Ungheni, Marșul centenar va trece Prutul.

Cântece patriotice, întâlniri cu autoritățile, momente inedite, și chiar dacă sunt obosiți unioniștii continuă Marșul Centenar către Chișinău. Flacăra Unirii trece prin ultimele locații de pe malul drept al Prutului.

Marșul Centenar va trece Prutul pe 26 august, la podul feroviar de la Ungheni, acolo unde sunt asteptati toți susținătorii cauzei naționale. Pentru înscrieri în ultima etapă, Iași Chisinau, doritorii pot accesa platforma unire 2018.ro.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top