10TV

VIDEO // Planifică apoi amână. Dodon mai visează încă două luni la ‘casa nouă’

Dodon mai visează încă două luni la 'casa nouă'

Dodon nu se mută la casă nouă de ziua independenței așa cum ne-a anunțat la începutul acestui an. Așa cum Președintele Turciei, Recep Erdogan i-a refuzat invitați și l-a mai lăsat să aștepte câteva luni, șeful de la Condrița ne anunță că inaugurarea clădirii prezidențiale va avea loc în lunile septembrie sau octombrie.https://10tv.md/2018/08/22/video-planifica-apoi-amana-dodon-mai-viseaza-inca-doua-luni-la-casa-noua/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 22 August 2018

Dodon nu se mută la casă nouă de ziua independenței așa cum ne-a anunțat la începutul acestui an. Așa cum Președintele Turciei, Recep Erdogan i-a refuzat invitați și l-a mai lăsat să aștepte câteva luni, șeful de la Condrița ne anunță că inaugurarea clădirii prezidențiale va avea loc în lunile septembrie sau octombrie.

Reparația clădirii prezidențiale va fi încheiată pe 27 august, de Ziua Independenței R. Moldova, dar inaugurarea acesteia mai așteaptă.

În diferite luări de poziție care le-a avut până acum, Dodon se lăuda că președintele turc Recep Erdogan se va afla la Chișinău pe 27 august 2018, pentru a participa la inaugurarea clădirii prezidențiale, reparată pe banii Turciei.

Doar că într-o postare pe pagina de Facebook făcută azi, 22 august, Dodon ne anunță că inaugurarea va fi amânată, deși reparația va fi gata la data preconizată. Numai că Dodon precizează că inaugurarea clădirii reparate va avea loc într-una din lunile septembrie sau octombrie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top