10TV

VIDEO // Asociația Consiliului Unirii a lansat un apel către Parlamentului României

Asociația Consiliului Unirii a lansat un apel la unitate națională către toate partidele parlamentare și neparlamentare

Asociația Consiliului Unirii a lansat un apel la unitate națională către toate partidele parlamentare și neparlamentare. Reprezentanții consiliului, își propun să înainteze Parlamentului României o declarație prin care să ceară votarea unui act al unirii indiferent de atitudinea partidelor și guvernării de la Chișinău.

Publicată de 10tv.md pe Joi, 23 August 2018

Asociația Consiliului Unirii a lansat un apel la unitate națională către toate partidele parlamentare și neparlamentare. Reprezentanții consiliului, își propun să înainteze Parlamentului României o declarație prin care să ceară votarea unui act al unirii indiferent de atitudinea partidelor și guvernării de la Chișinău.

În cadrul unei conferițe de presă organizate astăzi, 23 august, Asociația Consiliului Unirii a lansat un apel la unitate națională către toate partidele parlamentare și neparlamentare alături de Societatea Civilă din România, în scopul reîntregirii teritoriale și reunificării tuturor românilor.

Consiliul Unirii își propune să elaboreze o declarație pentru reîntregirea țării care va fi înaintată parlamentului.

Declarația are la bază condamnarea pactului Ribbentrop Molotov, votarea unui act al unirii indiferent de atitudinea partidelor și guvernării de la Chișinău, dar și alte idei care dau semnale asupra aspirațiilor românilor de pretutindeni.

Consiliul Unirii este o organizaţie de larg consens naţional, care îşi propune să continue efortul Consiliului Naţional al Unirii, fondat la 1 decembrie 1991.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top