10TV

VIDEO // Marșul Centenar, în județul Iași. Flacăra Unirii, prezentă la Congresul Reîntregirii

Marșul Centenar a ajuns în județul Iași

O ultimă distanță pe malul drept al Prutului este parcursă în aceste zile de participanții Marșului Centenar. Mâine, unioniștii vor ajunge în municipiul Iași, acolo unde vor încheia cea de-a zecea etapă.https://10tv.md/2018/08/23/video-marsul-centenar-in-judetul-iasi-flacara-unirii-prezenta-la-congresul-reintregirii/

Publicată de 10tv.md pe Joi, 23 August 2018

O ultimă distanță pe malul drept al Prutului este parcursă în aceste zile de participanții Marșului Centenar. Mâine, unioniștii vor ajunge în municipiul Iași, acolo unde vor încheia cea de-a zecea etapă.

Unioniștii au ajuns în ultimul județ pe traseul Marșului Centenar – județul Iași. Astăzi 23 august, participanții au poposit în localitatea Movila lui Burcel, un au ascultat de la părintele stareț legenda locului.
Mâine 24 august, unioniștii finalizează cea de-a zecea etapă și vor ajunge în municipiul Iași.

Timp de 2 zile participanții vor asista la Conferințele Congresului Reîntregirii Neamului la Iași. Unioniștii vor porni din nou la drum pe 26 august din fata Palatului Culturii din Iasi, iar seara la ora 19.00 vor traversa Prutul. Marșul Centenar va ajunge pe 1 septembrie la Chișinău și are nevoie în continuare de susținerea tuturor celor care simt romaneste și de alăturarea la această acțiune istorică.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top