Actualități

VISEO/ Centenar prin Înfrățiri / Satul Ulmu a semnat un acord de înfrățire cu comuna Todirești

Satul Ulmu, raionul Ialoveni a semnat un acor de înfrățire cu comuna Todirești, județul Iași

Malurile de Prut sunt tot mai aproape. Asta, datorită autorităților care cunosc beneficiile reunirii. Satul Ulmu, raionul Ialoveni a semnat un acord de înfrățire cu comuna Todirești, județul Iași. Primarii localităților își propun să inițieze un șir de proiecte în beneficiul cetățenilor. Pentru a nu trece nicio zi fără înfrățiri, astăzi, sectorul Râșcani din municipiul Chișinău a semnat un acord dcu municipiul Arad.

Publicată de 10tv.md pe Joi, 23 August 2018

Malurile de Prut sunt tot mai aproape. Asta, datorită autorităților care cunosc beneficiile reunirii. Satul Ulmu, raionul Ialoveni a semnat un acor de înfrățire cu comuna Todirești, județul Iași. Primarii localităților își propun să inițieze un șir de proiecte în beneficiul cetățenilor. Pentru a nu trece nicio zi fără înfrățiri, astăzi, sectorul Râșcani din municipiul Chișinău a semnat un acord dcu municipiul Arad.

Un nou acord de colaborare între cele două maluri de Prut. Satul Ulmu, raionul Ialoveni s-a înfrățit cu comuna Todirești, județul Iași. Acordul de colaborare presupune sustinerea, contributia si implicarea autorităților în desfășurarea unor proiecte de dezvoltare a ambelor localități.

Primarul satului Ulmu, Veaceslav Druceanu, afirmă că relația cu primarul comunei Todirești este una frățească, ca și cu restul localităților cu care satul are înfăptuite înfrățiri.

Acordul a fost semnat în cadrul zilelor comunei Todirești, pe 19 august.

Un alt acord de înfrățire a fost înfăptuit astăzi, 23 august între Sectorul Râșcani din Chișinău cu municipiul Arad din România. Prin această înfrățire, părțile vor să întărească relaţiile în domeniile: cultural, științific, educativ, economic, social. Acordul a fost semnat ieri de pretorul sectorului Râșcani, Nicolae Balaur, și primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Părțile vor coopera pentru a pune în valoare patrimoniul celor două comunități și pentru a accesa programele de finanțare lansate de Uniunea Europeană.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top