10TVActualitățiRomânia

VIDEO // Nicolae Botgros și Ion Paladi, au fost desemnați Cetățeni de Onoare

Doi mari artiști de muzică populară, Nicolae Botgros și Ion Paladi, au fost desemnați Cetățeni de Onoare ai comunei Corlăteni, județul Botoșani. Distincțiile maeștrilor au fost acordate în cadrul unui spectacol, care face parte din turneul dedicat Centenarului Marii Uniri, cu genericul „La frați nu se pun hotare”.

Dirijorul şi violonistul Nicolae Botgros şi cântăreţul de muzică populară Ion Paladi au fost desemnaţi Cetăţeni de Onoare ai comunei Corlăteni, judeţul Botoşani din România. Distincţiile au fost înmânate de Ziua Comunei, în cadrul spectacolului „La fraţi nu se pun hotare”, în faţa invitaţilor şi oficialităţilor prezente la manifestare.

Orchestra „Lăutarii”, condusă de maestrul Nicolae Botgros şi artistul Ion Paladi, sunt oameni pe care eu i-am considerat mesagerii Unirii de dincoace şi de dincolo de Prut, a declarat primarul Comunei Corlăteni, Costel Gavril.

La rândul său, maestrul Nicolae Botgros a mulţumit pentru această distincţie şi a menţionat că „este o mare onoare şi cinste, asta pentru că toată viaţa mi-am dorit să fiu alături de poporul meu”.

Ion Paladi a spus că acest titlu se datorează „publicului extraordinar.

Spectacolul face parte din turneul dedicat Centenarului Marii Uniri, cu genericul „La fraţi nu se pun hotare”, în cadrul căruia sunt organizate mai multe concerte, susţinute de artişti de pe ambele maluri ale Prutului, acompaniaţi de maestrul Nicolae Botgros şi Orchestra „Lăutarii”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close