10TVActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

Poliția de Frontieră nu lasă Marșul Centenar să ajungă în Republica Moldova

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din Republica Moldova împiedică trecerea Marșului Centenar. Astfel, noile motive inventate de reprezentanții Poliției de Frontieră va determina reținerea Marșului care a pornit astăzi, de la Iași, din fața Palatului Culturii.

„În legătură cu apariția unor probleme tehnice la Sistemul Informațional al Poliției de Frontieră, în mai multe puncte de trecere pentru anumite intervale de timp se pierde legătura cu baza de date centrală. Astfel că, înregistrarea călătorilor și mijloacelor de transport se desfășoară cu dificultate, iar acest fapt va condiționa creșterea timpilor de așteptare la trecerea frontierei de stat. În prezent, o echipă de tehnicieni ai IGPF lucrează la remedirea problemei. Rugăm călătorii să prezinte înțelegere și răbdare la situația creată.
   Venim cu precizarea că dificiențele la Sistem au fost semnalate încă de săptămâna trecută, motivul ar fi numărul masiv de călători înregistrați în ultima preioadă.”, transmite Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din Republica Moldova.

Amintim că, Guvernul României este deschis pentru Unire și a permis trecerea frontierei de către participanții Marșului Centenar, fapt neacceptat de Guvernul Republicii Moldova.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close