10TV

NEWS ALERT / Un cordon de polițiști din RM au blocat Marșul Centenar pe Prut // FOTO

Zeci de reprezentanți ai Poliției de Frontieră din Republica Moldova au organizat un cordon pe Prut, prin care au blocat accesul participanților din cadrul Marșului Centenar. Forțele de Ordine nu permit trecerea unioniștilor către punctul de trecere vamal.

Scutul uman format din reprezentanții poliției de frontieră din Republica Moldova nu au oferit informații cu privire la ordinul pe care l-au primit și nici din partea cui a venit.

Poliția de Frontieră a prezentat în această dimineață o precizare cu situația din vamă. Aceștia susțin că cetățenilor români care fac parte din Marșul Centenar, nu li s-a permis trecerea frontierei de stat, fiind întorși la intrarea în Republica Moldova. Motivul interzicerii, invocat de poliția de frontieră este perturbarea ordinii publice.

Cetățenii moldoveni au refuzat să se întoarcă acasă fără frații lor români. Astfel, Marșul Centenar a rămas blocat pe Prut.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top

Warning: array_filter() expects parameter 2 to be a valid callback, no array or string given in /home/timpuli/public_html/10tv.md/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 1644