10TV

VIDEO // ULTIMA ORĂ! Marșul Centenar trece Prutul, fără liderul unionist George Simion

Liderul unionist George Simion a primit interdicție de a intra în Republica Moldova

Președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion a primit interdicție de a intra pe teritoriul Republcii Moldova. De cealaltă parte, la intrarea în punctul vamal Leușeni, dinspre Republica Moldova, președintele Blocului Unității Naționale Ion Leașcenco a fost reținut de către Poliția de Frontieră fără motiv.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 28 August 2018

După trei încercări de a trece vama nedreaptă, după două nopți dormite în corturi, în frig, la frontieră, participanții Marșului Centenar trec Prutul.

Marșul Centenar a trecut fără niciun impediment vama Albița și, mai greu, pe cea de la Leușeni, unde au stat aproximativ 12 ore. Astăzi a trecut și termenul de interdicție, de a trece vama moldovenească, pusă cetățenilor români, de către Poliția de Frontieră.

Toți reprezentanții grupului au în acest moment permisiunea să intre pe teritoriul Republicii Moldova, mai puțin domnul Simion George, care a primit interdicție.

George Simion, a anunțat că indiferent de impedimente acesta va ajunge pe 1 septembrie în Piața Marii Adunări la Chișinău.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top