10TV

VIDEO / Noi piedici unioniștilor. La Strășeni, participanții Marșului Unirii rămân fără cazare

Participanții Marșului Centenar rămân fără cazare la Strășeni

Participanții din cadrul Marșului Centenar a rămas fără cazare la Strășeni. Inițial, unioniștilor li s-a pus la dispoziție locuri unde pot să-și petreacă noaptea, acum, la presiunea guvernării nu mai dispun de aceste locuri, spun organizatorii.https://10tv.md/2018/08/29/video-noi-piedici-unionistilor-la-straseni-participantii-marsului-unirii-raman-fara-cazare/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 29 August 2018

Participanții din cadrul Marșului Centenar a rămas fără cazare la Strășeni. Inițial, unioniștilor li s-a pus la dispoziție locuri unde pot să-și petreacă noaptea, acum, la presiunea guvernării nu mai dispun de aceste locuri, spun organizatorii.

Guvernarea nu lasă Marșul Centenar să-și atingă scopul, cel de a ajunge pe 1 septembrie în Piața Marii Adunări Naționale. După ce Poliția de Frontieră nu i-a lăsat timp de 2 zile să treacă frontiera de stat, astăzi, participanțiii au fost anunțați că nu vor avea cazare la Strășeni, fără nici un motiv, a anunțat Președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco.

Ieri, toți reprezentanții grupului au avut permisiunea să intre pe teritoriul Republicii Moldova, mai puțin președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion, care a primit interdicție. Liderul unionis a anunțat că indiferent de impedimente acesta va ajunge pe 1 septembrie în Piața Marii Adunări la Chișinău.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top