10TV

VIDEO // Se pregătește alianța PDM-PSRM. Anunțul a fost dat de un politician de la Chișinău

Se pregătește alianța PDM-PSRM anunță un politician de la Chișinău

Republica Moldova continuă să deterioreze relațiile cu instituțiile europene. Ultimile fonduri din partea Uniunii Europene au fost anulate din cauza Guvernării de la Chișinău. Acest lucru este generat de crearea unei posibile alianțe între PD șI PSRM. Opinia aparține Președintelui Partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării.https://10tv.md/2018/08/30/video-se-pregateste-alianta-pdm-psrm-anuntul-a-fost-dat-de-un-politician-de-la-chisinau/

Publicată de 10tv.md pe Joi, 30 August 2018

Republica Moldova continuă să deterioreze relațiile cu instituțiile europene. Ultimile fonduri din partea Uniunii Europene au fost anulate din cauza Guvernării de la Chișinău. Acest lucru este generat de crearea unei posibile alianțe între PD șI PSRM. Opinia aparține Președintelui Partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării.

Republica Moldova doar pretinde a fi un stat european. Fondurile macrofinanciare venite din partea Uniunii Europene, care trebuiau să fie oferite cetățenilor pentru salarii și pensii, au fost anulate din cauza Guvernării, care a ignorat realizarea reformerol în interesul cetățenilor. Opinia aparține Președintelui Partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării.

Guvernarea Republicii Moldova continuă să deterioreze relațiile cu instituțiile europene, iar un dușman apropiat a devenit de curând România. Acest lucru este generat de cârdășia PD-PSRM și crearea unei Alianțe, a mai adăugat Costiuc.

PD și PSRM nu sunt la prima alianță. Cele două partide politice, cu viziuni diametral opuse la prima vedere, au reușit răsturnarea sistemului uninominal proporțional și adoptarea sistemului mixt de vot. În baza acestui, pe 24 februarie 2019, cetețenii își vor alege deputații din viitorul Parlament.

1 Comment

1 Comment

  1. Alexei

    30 august 2018 at 21:53

    ”Ultimile fonduri din partea Uniunii Europene au fost anulate din cauza Guvernării” Serios? Dar poate din cauză că chișorcosul de Năstase a încălcat legislația electorală, mai ales că un precedent asemănător a fost și în Franța la alegerile din 2017.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top