10TV

VIDEO // Înfrățirile dau roade. Orășelul copiilor din parcul Ungheni, renovat de Cluj

Parcul din Ungheni, renovat de municipiul Cluj

Primăria Cluj-Napoca va aloca 100.000 de euro pentru amenjarea unui teatru de vară în oraşul Ungheni din Republica Moldova. Banii sunt doar o parte a unui proiect mai larg, în sumă de 765.000 de euro, pe care Primăria Cluj-Napoca s-a angajat că îi plăteşte pentru reabilitarea Parcului Central din Ungheni.https://10tv.md/2018/09/07/video-infratirile-dau-roade-oraselul-copiilor-din-parcul-ungheni-renovat-de-cluj/

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 7 Septembrie 2018

Primăria Cluj-Napoca va aloca 100.000 de euro pentru amenjarea unui teatru de vară în oraşul Ungheni din Republica Moldova. Banii sunt doar o parte a unui proiect mai larg, în sumă de 765.000 de euro, pe care Primăria Cluj-Napoca s-a angajat că îi plăteşte pentru reabilitarea Parcului Central din Ungheni.

Proiectul Teatru de vară este parte a proiectului Reabilitarea Parcului Central din orașul Ungheni din Republica Moldova în valoare de 466.972 lei.
În august 2018, primarul orașului Ungheni, Alexandru Ambros, a solicitat municipalității clujene finanțarea proiectului teatru de vară și împrejurimi, parte a proiectului de reabilitare a Parcului Central din orașul Ungheni.

După ce municipiul Cluj s-a înfrățit cu orașul Ungheni în 2016, un an mai târziu, în orașul de pe malul Prutului este reabilitat Parcul Central și creat un nou spațiu de joacă. Proiectul Orășelul copiilor, numit și Micul Cluj a fost finanațat de Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca, care a alocat 100.000 de euro pentru construcții. Din banii clujenilor au fost construite aleile, au fost cumpărate balansoare, leagăne, topogane, carusele, aparate fitness şi mese de tenis.

În documentul încheiat între cele două primării în anul 2016, cu privire la finanţarea proiectului Reabilitarea Parcului Central din oraşul Ungheni, suma solicitată de către autorităţile din Republica Moldova este de 765.000 de euro.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top