10TV

VIDEO/Campania ”1 milion pentru UNIRE” continuă. Unioniștii se mobilizează în toate județele

CAMPANIA ”1 MILION PENTRU UNIRE”, CONTINUĂ

Toamna se numără semnăturile pentru campania ''1 milion pentru UNIRE''. Reprezentanții organizaţiilor unioniste, membre ale Alianţei pentru Centenar, au format grupuri de inițiativă în mai multe județe din România și își propun să colecteze numărul necesar de semnături. Pentru a vă alătura campaniei sau pentru a semna pentru înfăptuirea dezideratului istoric, puteți accesa site-ul https://www.semnez.eu/

Publicată de 10tv.md pe Luni, 10 Septembrie 2018

Toamna se numără semnăturile pentru campania ”1 milion pentru UNIRE”. Proiectul presupune colectarea milionului de semnături, în vederea introducerii unui preambul în constituția României în favoarea unirii cu Republica Moldova.

Reprezentanții organizaţiilor unioniste, membre ale Alianţei pentru Centenar, au format grupuri de inițiativă în mai multe județe din România și își propun să colecteze numărul necesar de semnături. Pentru a vă alătura campaniei sau pentru a semna pentru înfăptuirea dezideratului istoric, puteți accesa site-ul SEMNEZ.EU. Startul campaniei ”1 milion pentru Unire” a fost dat la 1 mai curent și are ca scop consolidarea voinței de unire a oamenilor printr-o prevedere explicită în Constituție, care să garanteze că înfăptuirea actului este doar o problemă de ani.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top