Actualități

VIDEO // IP Cahul împreună cu Poliția Locală Galați au semnat un ,,Acord de Cooperare“

UNIREA ÎNTRE INSPECTORATELE DE POLIȚIE

Polițiștii din Galați și cei din Cahul vor lucra împreună. Asta după ce cele două instituții au semnat un acord de colaborare care le va permite să deruleze activități comune. Acestea se referă la pregătirea de specialitate specifică şi schimb de experienţă în domeniul ordinii publice, siguranţei rutiere în trafic şi controlul activităţilor comerciale.

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 12 Septembrie 2018

La data de 11 septembrie curent, Inspectoratul de poliție Cahul împreuna cu Poliția Locală Galați au semnat un ,,Acord de Cooperare“.

Ambele părți își vor coordona eforturile în prevenirea și combaterea faptelor ilegale pentru menținearea ordinii și liniștii publice, siguranța rutiera în trafic și controlul activitaților comerciale pentru apararea drepturilor și libertaților fundamentale ale persoanei, a proprietaților publice și private. Acordul mai presupune un Schimb de experiența în domeniul gestionarii resurselor umane, promovarea manifestarilor prilejuite de activițati cultural-artistice, sportive, religioase sau comemorative .

Acordul prevede un scop comun de consolidare a relațiilor bilaterale, într-o abordare strategica care promoveaza constant mijloacele prin care instituțiile dispuse in zonele de frontiera să beneficieze de o mai strânsă colaborare.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top