Actualități

VIDEO // Maia Sandu: PAS ar putea să-și asume dezideratul Unirii când va ajunge la Guvernare

PAS își va asuma dezideratul Unirii când va ajunge la Guvernare

Guvernarea R. Moldova ar trebui să intervină cu proiecte concrete în comun cu România, în cazul apropierii celor 2 maluri de Prut. Partidele declarate unioniste, ar trebui să facă acest lucru acum. Opinia aparține liderului PAS, expusă în cadrul emisiunii ”Sfatul Țării”. Totodată, Maia Sandu a dat de înțeles că Partidul pe care îl conduce ar putea să-și asume dezideratul Unirii atunci când va ajunge la Guvernare, scop pentru care militează la moment.

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 14 septembrie 2018

Guvernarea R. Moldova ar trebui să intervină cu proiecte concrete în comun cu România, în cazul apropierii celor 2 maluri de Prut. Partidele declarate unioniste, ar trebui să facă acest lucru acum. Opinia apartine liderului PAS, expusa in cadrul emisiunii ”Sfatul Țării”.

Totodată, Maia Sandu a dat de înțeles că Partidul pe care il conduce ar putea să-și asume dezideratul Unirii atunci când va ajunge la Guvernare, scop pentru care militează la moment.

România este o țară frumoasă, care nu ar trebui să aibă hotar la Prut, a conchis Maia Sandu, care, de altfel, deține și cetățenia română.

La moment în RM există 4 partide care au asumată cauza unirii în statut, dar și mai multe mișcări civice și asociații, care fac față dezideratului mai mult decât politicienii.

2 Comments

2 Comments

  1. timofei

    14 septembrie 2018 at 16:40

    Doamne iarta si fereste… cand o sa fii la guvernare iarasi o sa uitati de unionisti, ca nu-i prima data…

  2. realist

    14 septembrie 2018 at 17:09

    Fa oaie minciunoasa! Ai zis nu demult ca nu crezi in unire si ca nu esti unionista!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top