10TV

VIDEO // Înfrățirile dau roade. Grădinița din Puhoi va fi renovată de consiliul local Brănești, județul Ilfov

Înfrățirile dau roade. Grădinița din Puhoi va fi renovată de consiliul local Brănești, județul Ilfov

Dezvoltarea comunităților locale este posibilă numai cu sprijinul României. Primarul de Puhoi, Petru Frunze a fost gazda unei delegații din Brănești, județul Ilfov. Oficialii de peste Prut nu au venit în Puhoi cu mâna goală, au adus cu ei un plan concret și resurse financiare, datorită cărora grădinița din sat va fi renovată.

Publicată de 10tv.md pe Luni, 17 Septembrie 2018

Dezvoltarea comunităților locale este posibilă numai cu sprijinul României. Primarul de Puhoi, Patru Frunze a fost gazda unei delegații din Brănești, județul Ilfov. Oficialii de peste Prut nu au venit în Puhoi cu mâna goală, au adus cu ei un plan concret și resurse financiare, datorită cărora grădinița din sat va fi renovată.

Satul Puhoi, raionul Ialoveni, a fost vizitat de către o delegație din comuna Brănești, județul Ilfov, condusă de primar, viceprimar, consilieri, oameni de afaceri, însoțiți de episcopul Basarabiei de Sud, Veniamin Goreanu. Împreună, primarii au decis să contribuie la renovarea grădiniței de copii nr.2, unde timp de 20 de ani a funcționat o singură grupă de copii, a declarat Petru Frunze, primar de Puhoi.

Comunitățile locale au cel mai mare sprijin din partea României, pentru a aduce suflul românesc aici, dar și pentru bunăstarea cetățenilor, a remarcat Petru Frunze.

Satul Puhoi din raionul Ialoveni este cea de-a 7-a localitate care a votat Declarația de Unire cu Țara-Mamă. Puhoi este înfrățit cu mai multe localități din România.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top