Diverse

VIDEO // 1 milion 500 de mii de lei! Atât a cheltuit R. Moldova pentru marcarea Zilei Independenței. Banii au fost repartizați din bugetul public

1 milion 500 de mii de lei! Atât a cheltuit Republica Moldova pentru pregătirea și desfășurarea manifestațiilor dedicate Zilei Independenței.

Suma a fost repartizată pentru organizarea Paradei Portului Popular și a concertului festiv de la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Banii au fost repartizați din bugetul public, iar sponsori ai manifestațiilor nu au existat. Până în prezent, Cancelaria de Stat nu a prezentat detalii privind modul de distribuire a milionului și jumătate de lei pentru evenimentele desfășurate în Chișinău. Amintim că în dimineața zilei de 27 august 2018, de Ziua Independenței R.Moldova, poliția a evacuat cu forța zeci de persoane de lângă monumentul Ștefan cel Mare, pentru a elibera locul ca cei câțiva politicieni de top să depună flori și să își facă poze lângă acest monument. Poliția a intrat în forță între orele 6 și 7 dimineața.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top