10TV

VIDEO // Pe 1 decembrie, suflarea românească va fi în capitala Unirii de la 1918, Alba Iulia. George Simion: ”Pe 1 decembrie, facem istorie împreună”

PE 1 DECEMBRIE, TOȚI UNIONIȘTII ÎȘI DAU ÎNTÂLNIRE LA ALBA IULIA

La 1 decembrie toată suflarea românească este așteptată în capitala Unirii de la 1918, Alba Iulia, acolo unde se vor celebra cei 100 de ani de la Marea Unire. Îndemnul a fost făcut de către președintele platformei unioniste Acțiunea 2012, George Simion, care la moment se află la Alba Iulia, acolo unde deja se pregătește organizarea manifestației de pe 1 decembrie. Până atunci grupuri de inițiativă și autorități locale se mobilizează pentru a marca cum se cuvine Centenarul.

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 19 Septembrie 2018

La 1 decembrie toată suflarea românească este așteptată în capitala Unirii de la 1918, Alba Iulia, acolo unde susținători ai cauzei naționale de pe ambele maluri de Prut vor celebra cei 100 de ani de la Marea Unire.

Îndemnul a fost făcut pe o rețea de socializare de către președintele platformei unioniste Acțiunea 2012, care la moment se află la Alba Iulia, acolo unde deja se pregătește organizarea manifestației de pe 1 decembrie. Până atunci grupuri de inițiativă și autorități locale se mobilizează pentru a marca cum se cuvine Centenarul.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top