10TV

VIDEO // Poduri noi peste Prut și o nouă linie cale ferată. Sunt noile proiecte pe care RM dorește să le implementeze cu sprijinul României

Republica Moldova vrea susținerea României în construcția podurilor noi peste Prut și a unei linii de cale ferată

Poduri noi peste Prut și o nouă linie cale ferată. Aceasta este dorința ministrului Economiei și Infrastructurii expusă în cadrul Summit-ului Inițiativa celor 3 Mări de la București. Oficialul mizează în continuare pe sprijinul oferit de România în acest sens.https://10tv.md/2018/09/19/video-poduri-noi-peste-prut-si-o-noua-linie-cale-ferata-sunt-noile-proiecte-pe-care-rm-doreste-sa-le-implementeze-cu-sprijinul-romaniei/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 19 Septembrie 2018

Poduri noi peste Prut și o nouă linie cale ferată. Aceasta este dorința ministrului Economiei și Infrastructurii expusă în cadrul Summit-ului Inițiativa celor 3 Mări de la București. Oficialul mizează în continuare pe sprijinul oferit de România în acest sens.

În discursul său, ministrul Economiei și Infrastructurii a vorbit despre importanța dezvoltării infrastructurii și interconectarea energetica dintre Republica Moldova și România. Statul își propune reconstruirea podurilor peste Prut și o linie de cale ferată.

Republica Moldova a participat alături de alte 12 state în cadrul Summit-ul Inițiativa celor Trei Mări, de la București, care s-a desfășurat în perioada 17-18 septembrie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top