10TV

VIDEO // Uniți la alegerile parlamentare. Partidele unioniste sunt chemate la dialog de un grup de intelectuali

Uniți la alegerile parlamentare din 2019

Unioniștii sunt îndemnați să participe la alegeri cu o singură listă de candidați. Un grup de inițiativă care pledează pentru formarea unei liste comune de candidați la funcția de deputat din partea partidelor unioniste organizează o adunare în acest sens la sfârșitul lunii. Menționăm că în R. Moldova există cel puțin cinci partide care pledează pentru Unirea cu România - Partidul Unității Naționale, Partidul Liberal, Partidul Liberal Reformator, Partidul Național Liberal și, mai nou, Partidul Liberal Democrat din Moldova.https://10tv.md/2018/09/19/video-uniti-la-alegerile-parlamentare-partidele-unioniste-sunt-chemate-la-dialog-de-un-grup-de-intelectuali/

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 19 Septembrie 2018

Unioniștii sunt îndemnați să participe la alegeri cu o singură listă de candidați. Un grup de inițiativă care pledează pentru formarea unei liste comune de candidați la funcția de deputat din partea partidelor unioniste organizează o adunare în acest sens la sfârșitul lunii. Menționăm că în R. Moldova există cel puțin cinci partide care pledează pentru Unirea cu România – Partidul Unității Naționale, Partidul Liberal, Partidul Liberal Reformator, Partidul Național Liberal și, mai nou, Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Un grup de inițiativă cheamă partidele politice, organizațiile și persoanele care pledează pentru unirea Republicii Moldova cu România să participe duminică, 30 septembrie, la o adunare pentru a discuta formarea unei liste comune de candidați pentru scrutinul parlamentar din februarie. Andrei Groza, prim-prorector al Academiei de Administrare Publică, reprezentant al grupului de inițiativă spune că în situația când partidele antinaționale se bucură de neunirea unioniștilor, este imperios necesar de revenit la discuții.

Vasile Năstase, un alt membru al grupului de inițiativă, a declarat că unirea este unica șansă ca moldovenii să scape de urgia care a dat peste neam.

Adunarea este preconizată să aibă loc duminică, 30 septembrie, la ora 12.00, în sala de festivități a Uniunii Scriitorilor.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top