10TV

VIDEO // Liderii unioniști de la Chișinău, citați de poliție într-o cauză neclară. Audierea a fost anulată

Liderii unioniști de la Chișinău, citați de Poliție fără motiv

Reprezentanții Alianței pentru Centenar, Ion Leașcenco și Vlad Bilețchi, au fost citați în aceste zile de către inspectoratul de poliție Buiucani într-o cauză neclară, cu grave devieri procedurale. Ambii unioniștii au anulat audierea pentru ziua de 24 spetembrie, pentru a fi audiați în prezența unui avocat.https://10tv.md/2018/09/20/video-liderii-unionisti-de-la-chisinau-citati-de-politie-intr-o-cauza-neclara-audierea-a-fost-anulata/

Publicată de 10tv.md pe Joi, 20 Septembrie 2018

Reprezentanții Alianței pentru Centenar, Ion Leașcenco și Vlad Bilețchi, au fost citați în aceste zile de către inspectoratul de poliție Buiucani într-o cauză neclară, cu grave devieri procedurale. Ambii unioniștii au anulat audierea pentru ziua de 24 septembrie, pentru a fi audiați în prezența unui avocat.

Președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, a fost citat de către inspectoratul de poliție Buiucani într-o cauză neclară, cu grave devieri procedurale. Citația a fost primită pe 19 septembrie, în cutia poștală cu doar o zi înainte de audiere, fără a fi menționat calitatea în care este chemat sau cauza.

Liderul BUN va reveni luni, 24 septembrie la inspectoratul de politie, pentru a fi audiat în prezența unui avocat.

Totodată Ion Leașcenco menționează că citația primită este scrisă cu grave erori, este una ilegală, nu a fost înmânată direct persoanei citate și nu a fost trimisă cu cel puțin 3 zile înainte de audiere.

Menționăm că la data de 16 septembrie, o citație asemănătoare a primit și președintele asociației Unirea odip, Vlad Biletchi, care tot astăzi, 20 septembrie trebuia să fie audiat, însă la fel, a anulat audierea pentru data de 24 septembrie.

Amintim că, în urma evenimentelor de pe 1 septembrie de la Chișinău, lideri unioniști, reprezentanți ai Alianței pentru Centenar, au fost bruscați, loviți și târâți pe jos de poliție.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top