10TV

VIDEO // Proiectul “Istorie prin Victorie” continuă. Concursul se desfășoară pe tot parcursul Anului Centenar în localitățile din Republica Moldova

Proiectul "Istorie prin Victorie" continuă. Concursul se desfășoară pe tot parcursul Anului Centenar în localitățile din Republica Moldova

Proiectul "Istorie prin Victorie" continuă. Concursul de inteligență a ajuns de această dată la Ștefan Vodă. Elevii s-au întrecut în cunoștințele acumulate în materie de istorie, iar cei mai buni au fost premiați.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 25 Septembrie 2018

Proiectul “Istorie prin Victorie” continuă. Concursul de inteligență a ajuns de această dată la Ștefan Vodă. Elevii s-au întrecut în cunoștințele acumulate în materie de istorie, iar cei mai buni au fost premiați.

La competiție, tinerii s-au întrecut în cadrul celor trei probe ale concursului. Elevii au dat dovadă de cunoștințe temeinice la capitolul istoria neamului nostru. “Istorie prin Victorie” este un concurs intelectual pentru elevi care se desfășoară pe parcursul anului Centenar în mai multe localități ale Republicii Moldova. Câștigătorii au parte de premii bănești, dar și de volume de literatură română și cărți istorice. Concursul se desfășoară cu sprijinul Asociației Tighina.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top