10TV

VIDEO // Simona Halep din nou în fruntea clasamentului WTA. Tricolora este pe locul 11 în clasamentul all-time

Proiectul "Istorie prin Victorie" continuă. Concursul se desfășoară pe tot parcursul Anului Centenar în localitățile din Republica Moldova

Proiectul "Istorie prin Victorie" continuă. Concursul de inteligență a ajuns de această dată la Ștefan Vodă. Elevii s-au întrecut în cunoștințele acumulate în materie de istorie, iar cei mai buni au fost premiați.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 25 Septembrie 2018

Simona Halep a început săptămâna cu numărul 47 în fruntea clasamentului WTA şi cu greu mai poate pierde acest loc până la finalul anului. Tricolora este pe locul 11 în clasamentul all-time al săptămânilor pe trecut pe locul unu şi strânge distanța care o separă pe de Victoria Azarenka, care a adunat 51 de săptămâni ca lider mondial. 

Românca Simona Halep începe săptămâna cu numărul 47 în fruntea clasamentului WTA. Avantajul ei a crescut de la 2.086 la 2.555 de puncte faţă de jucătoarea de pe locul al doilea, daneza Caroline Wozniacki.

În Top 10 WTA de simplu, finalistele de la Tokyo, Karolina Pliskova şi Naomi Osaka au făcut schimb de locuri.

Câştigătoarea, sportiva din Cehia, a urcat pe 7, iar japoneza a coborât pe 8. De asemenea, Julia Goerges a revenit pe locul 10, poziţia deţinută de Jelena Ostapenko din Letonia, care a coborât pe 12.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top