Actualități

VIDEO/Silvia Radu este oficial noul ministru al Sănătății, iar Nicolae Ciubuc – al Agriculturii. Cei doi au depus jurămintele de investire în funcție

OFICIAL: RADU, MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII ȘI CIUBUC, AL AGRICULTURII

Silvia Radu e oficial noul ministru al Sănătății, iar Nicolae Ciubuc - al Agriculturii. Președintele interimar al Republicii Moldova, Andrian Candu a semnat decretele, iar cei doi au depus jurămintele de învestire în funcție.

Publicată de 10tv.md pe Miercuri, 26 Septembrie 2018

Silvia Radu este oficial noul ministru al Sănătății, iar Nicolae Ciubuc – al Agriculturii. Cei doi au depus jurămintele de investire în funcție. Premierul Pavel Filip a declarat că cele două domenii necesită reforme ample în următoarea perioadă de timp.

Președintele Parlamentului Andrian Candu a criticat refuzul repetat al președintelui Igor Dodon de a numi miniștrii propuși de Guvern. În cadrul ceremoniei de învestire a noilor miniștri ai Sănătății – Silvia Radu și al Agriculturii – Nicolae Ciubuc, Andrian Candu a declarat că Igor Dodon a încălcat Constituția și s-a întrebat în mod retoric dacă în această situație mai este nevoie de instituția prezidențială.

Aceasta este a patra oară când Igor Dodon este suspendat provizoriu din funcție ca urmare a refuzului de a numi membri ai Guvernului sau de a promulga anumite legi. În toate cazurile anterioare, decretele și legile au fost semnate de președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top