Actualități

FAKE NEWS promovat de StirileProTV, Digi24, RFI și Newsweek / „Sfaturi anti-coronavirus de la Biserică”

Nu știu ce se va întîmpla cînd va veni și la noi coronavirusul.

Cretinovirusul de presă face însă ravagii. Astea sînt organele de presă pe care le-am identificat, doar 4, dar cu mare influență asupra unui public semialfabetizat cultural, și care au răspîndit o minciună monstruoasă denaturînd sensul unui comunicat de presă pe care-l puteți citi în original aici: https://basilica.ro/episcopul-italiei-mesaj-privind-raspan…/

Puteți să judecați și singuri dacă din ditamai comunicatul — mesaj către credincioși, de fapt — acela era titlul care se cerea în mod necesar atașat știrii despre «sfaturile» episcopului Siluan al Italiei. De la cei 4 de mai sus au preluat știrea, în același format FALSIFICAT din prostie sau rea-credință, zeci de alte site-uri și site-ulețe. (N-am găsit nimic pe Mediafax sau Agerpres)

Nu trebuie să mai adaug că vițelul de internet, ca și vițica de internet, reacționează DOAR la titlu și prea puțini mai citesc articolul. Dovada? Căutați postările și citiți comentariile. Și comentariile sutelor de postări-share. Veți vedea valuri de invective la adresa Bisericii și a preoților. Cauza? O manipulare mizerabilă rostogolită de presă. De unde să știe ei, cititorii, că în comunicatul episcopului către credincioși rugăciunea și întregul arsenal ritualic creștin în vreme de boală sînt sugerate PE LÎNGĂ respectarea strictă a regulilor de igienă indicate de autoritățile sanitare și care sînt puse în capul comunicatului?!

Pentru mine este limpede că presa românească este o troacă. Pe ici, pe colo mai există, poate cîte un jurnalist serios care să-și respecte meseria. În contextul ăsta: felicitări, G4 Media, că nu te-ai alăturat acestor infecții ale presei dîmbovițe(l)e.

Autor: Bogdan Budes

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top